
Federasyonumuzdan Burdur Barosuna Ziyaret
4 Kasım 2026
Federasyon Yönetim Kurulumuz Başkan Mehmet Şimşek Başkan Vekili Alaettin Alaettin Kalkan Genel Sekreter Ömer Demir ve Örgütlenme Sekreteri Mustan Üzülmez ile birlikte Burdur Barosu’na yeni seçilen Baro Başkanı Av. Zeki Ertuğ Akın ve ekibini, Baro Başkanlığında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledik.
Ziyaretimizde, Kamu Spor Oyunları’nda başarılı sonuçlar elde eden avukatlarımızı tebrik ederek kendilerini kutladık. Ayrıca avukatlarımızın sporla daha fazla buluşması, sporun yaygınlaştırılması ve kurumlar arası iş birliği çerçevesinde hayata geçirilebilecek çalışmalar üzerine verimli bir değerlendirmede bulunduk.
Nazik ev sahiplikleri için Baro Başkanımız Av. Zeki Ertuğ Akın ve yönetimine teşekkür ediyor, yeni görev dönemlerinin hayırlı olmasını diliyoruz.
Sporun birleştirici gücüyle, daha güçlü bir Burdur için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
