
Haber
2026-2027 Sezonu Burdur Süper Amatör Küme Fikstürü Çekildi
1 Ekim 2026
2026-2027 sezonu Burdur Süper Amatör Küme Fikstürü 30 Eylül 2026 Çarşamba günü Federasyonumuz toplantı salonunda düzenlenen Fikstür ve Tertip Komitesi seçimi toplantısı ile gerçekleşti.
Federasyon başkanımız Mehmet ŞİMŞEK başkanlığında gerçekleşen toplantıya Futbol İl Temsilcisi H.Can BALIM, Burdur Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğini temsilen temsilen Volkan YALIN Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Özcan YILDIRIM Saha Komiserleri derneği Başkanı Arif ÖZCAN ASKF Genel Sekreteri Ömer DEMİR ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile kulüplerimizin temsilcileri katıldı. 
Başkan Mehmet ŞİMŞEK yeni sezonun tüm takımlarımıza hayırlı olması, sakatsız centilmence müsabakalar olması temennisi ile toplantının açılışını yaparak, Profesyonelliğe Geçiş Ligi ve Süper Amatör Lig Statüleri hakkında bilgi verdi.TFFHGD Temsilcisi Volkan YALIN ve TUFAD Burdur Şube Başkanı Özcan YILDIRIM da yeni sezonun tüm takımlarımız adına güzel bir sezon olması temennilerinde bulundular.
İl Temsilcisi H.Can BALIM Süper Amatör Küme Statüsü hakkında bilgi vererek statüde, play off sistemi liglerin başlama ve bitiş tarihleri hakkında kulüplerin görüş ve önerilerini aldı. Karşılıklı görüşmeler sonucu liglerin 01 Kasım 2026 tarihinde 10 takımın katılımı ile çift devreli deplasmanlı lig usulü yapılmasına, müsabakalar sonunda İl birincisinin İlimizi temsilen TFF Statü ve Talimat hükümleri doğrultusunda ilimizi temsil etmesine, ligi son iki sırada tamamlayan takımların bir alt kümeye düşürülmesine karar verilmiştir.
Fikstür çekimine geçilerek çekilen kura sonucu sıralama alttaki şekilde oluştu:
1. KOZAĞAÇ 15 SPOR
2.KEMER AKPINAR SPOR
3.BURDUR BELEDİYE SPOR
4.GÜNEŞ SPOR
5.KARAMANLI SPOR
6.ÇAVDIR BELEDİYE SPOR
7.GÖLHİSAR VEFA SPOR
8.GÖLHİSAR SPOR
9.KILAVUZLAR SPOR
10.BURDUR MAKÜ SPOR

